Semneaza Petitia Pentru Legalizarea Marijuanei Medicinale

Translate

marți, 21 iunie 2011

INCEPUTUL SFARSITULUI - Victoriei împotriva războiului în materie de droguri!

Razboiul pe tema drogurilor costa miliarde, cu o schimbare din banii de impozit, canalizati trilioane de dolari in crima organizata, si cu schimbarea a nenumărate vieţi, iar rezultatele obţinute sunt zero.

Cu toate acestea, timp de decenii, orice dezbatere în jurul valorii de care se încheie războiul împotriva drogurilor a fost anulată. În cercurile oficiale, este "tabu" pentru a vorbi despre regulament sau dezincriminare - unii chiar îşi pierd locul de muncă pentru a face acest lucru.

Apoi, un grup de foşti preşedinţi au format Comisia mondială privind Drogurile să vorbească cu îndrăzneală pentru reformă. Ei au confruntat cu o problemă - politicieni au afirmat că nu ar putea acţiona pentru ca nu exista nici un suport public pentru schimbare! Deci, Avaaz a aderat la lupta.



Am lansat campania, şi într-o săptămână, comunitatea noastră a dovedit ca politicienii greşesc, cu peste 600.000 de Avaazers(utilizatori) astepta pentru a pune capăt războiului impotriva drogurilor. Preşedinţii franco-şi miliardarul Richard Branson au convocat o conferinţă de presă, au prezentat raportul lor si propun reforma, au primit petiţia Avaaz - iar răspunsul a fost incredibil! Peste 2000 de articole din mass media au fost scrise (AP, IPS, The Guardian), aproape toate dintre ele pozitive! Tabu-ul a fost rupt ...

Într-o întâlnire strategie care după-amiază, ex-preşedinţi în mod repetat, s-au uitat pentru comunitatea noastră pentru a ajuta la campanie, subliniind faptul că doar presiunea -iarbă, rădăcini- pot crea voinţa politică pentru acţiune.

A doua zi, Comisia Global Avaaz şi sa întâlnit cu Secretarul General al ONU Ban Ki-moon. În 30 de minute de discuţii, petiţia Avaaz a fost susţinută şi în mod repetat, citată ca dovadă a cererii publice pentru a pune capăt războiului. Ban a făcut un pas important şi a decis să creeze un grup operativ pentru a se uita la noi soluţii pentru problema drogurilor! O dezbatere reală şi o nevoie disperata de a începe în cele din urmă ...

>>> Eu sunt, sincer surprins ... insa intrebarea mea este faoarte concisa :
SI IN ROMANIA CAND O SA SE SCHIMBE OARE??? :))