Semneaza Petitia Pentru Legalizarea Marijuanei Medicinale

Translate

miercuri, 15 iunie 2011

ciocolata cu canabis > pentru cerere

ingrediente
150 grame de ciocolata, preferabil ciocolata de menaj pentru prajituri
3.5 grame buds de buna calitate
doua vase care intra unul in celalalt, si prin introducerea de apa intre ele sa rezulte un sistem Bain-Marie


Se pune sistemul Bain-Marie pe foc mic. Se rupe sau taie ciocolata in bucatele, si se pun in vasul interior. Ciocolata se va topi incet. Nu trebuie sa incalziti nici prea mult, deobicei nici nu trebuie ca apa sa fiarba.
Mugurele de iarba se va marunti bine cu o rasnita pana ajunge ca un praf si se pune peste ciocolata topita. Se amesteca bine, pentru omogenizarea Ierbii in toata ciocolata.
Se toarna intr-o caserola metalica pentru cuburi de gheatza si se pune la frigider. Dupa solidificare se desprind pastilele de ciocolata incalzind un pic caserola.
Ciocolata cu Canabis se poate pastra in staniol, ca si ciocolata obisniuita, de preferinta in frigider


Observatii


1. La topirea ciocolatei de menaj e bine de pus o lingura si jumatate de lapte sau o lingura de apa impreuna cu ciocolata si cu praful de iarba. In felul acesta noua ciocolata va ramane cremoasa, altfel va fi tare (fizic) .


2. ciocolata se face mai bine cu kief sau hash de buna calitate decat cu buzi, se rezolva astfel doua probleme majore.
a) Din reteta rezulta ca buzii faramitati raman in ciocolata, ceea ce nu este chiar foarte placut. Maruntirea buzilor cu o rasnita manuala speciala face sa ramana bucatele destul de mari...
b) Rasnirea buzilor cu rasnita electrica de cafea este o solutie pentru a se obtine praf foarte fin, dar datorita vitezei foarte mari a cutitului se formeaza caldura instantanee si o parte din tricomi se lipesc de cutitul rasnitei (se fac hash), deci nu mai ajung in ciocolata ci ... in cafeaua rasnita ulterior.

Un comentariu: